Vägbeskrivning

Adress: Källviksvägen 43, 791 52 FALUN

Vissa GPS:er visar att Falu Ridklubb ligger på annat ställe än vad det egentligen gör. Om du har svängt av vid trafikplats Tallen är vi första vägen till höger efter skylten om att du har kommit fram till industriområdet Främby. Om du kommer från centrum och GPS:en visar att du ska svänga in till Coop fortsätter du istället rakt fram ca 1,5 km så ligger vi på vänster sida.

Från Borlänge (E16):

Från E16 svänger du av vid trafikplats Tallen (City Gross). Sväng höger mot Främby och Källviken. Följ vägen cirka 3 kilometer. Vi ligger på höger sida efter skylten som talar om att du kommit till Främby industriområde. Skylt finns utsatt.

Från Rättvik (väg 69/E16):

Från väg 69 svänger du mot Borlänge (E16) i första rondellen. Följ E16 mot Borlänge genom Falun. Sväng av vid trafikplats Tallen (City Gross). Sväng vänster mot Främby och Källviken. Följ vägen cirka 3 kilometer. Vi ligger på höger sida efter skylten som talar om att du kommit till Främby industriområde. Skylt finns utsatt.

Från Gävle (E16):

Följ E16 mot Borlänge runt/genom Falun. Sväng av vid trafikplats Tallen (City Gross). Sväng vänster mot Främby och Källviken. Följ vägen cirka 3 kilometer. Vi ligger på höger sida efter skylten som talar om att du kommit till Främby industriområde. Skylt finns utsatt.

Det går att åka genom centrum om du kommer från Gävle och kör B/BE-kortsekipage (under 3,8 m). Eftersom syftet med den vägen är att åka till centrum, inte genom, så ändrar sig skyltningen under sträckan. Det är också förbjuden genomfart för tunga fordon. Därför ger vi ingen vägbeskrivning för det alternativet.

Vid problem, kontakta sekretariatet!