Hem » Föreningen » Bli sponsor

Bli sponsor för Dalarnas största ridklubb

Sponsorfolder Falu Ridklubb PDF

Ditt bidrag gör skillnad!

Genom att bli samarbetspartner till Falu ridklubb stödjer Ni föreningen strävan att ge barn och ungdomar en aktiv fritid.
Vi vänder oss till er som vill synas och nå fram till många människor.
Falu ridklubb är Dalarnas största ridklubb med ca 500 medlemmar, varav 350 st är ungdomar.
  • Vi bedriver ridskoleverksamhet för barn, ungdomar och vuxna där majoriteten är flickor.
  • Att kunna erbjuda ridning för alla är en viktig del av vår verksamhet och vi har ett stort utbud aktiviteter för personer med olika funktionsvariationer.
  • Stallet är tillgänglighetsanpassat med många olika hjälpmedel. Verksamheten är mycket uppskattad och det är fantastiskt att se och uppleva vad hästen gör för alla människor.
  • Falu ridklubb är också en väl ansedd tävlingsarrangör i dressyr och hoppning för både häst och ponny. Vi genomför ca 10 tävlingsdagar under ett år.

De gemensamma faktorerna för våra medlemmar är intresset för hästar och rid utbildning, samhörighet och klubbkänsla.

Vi hoppas att Ni vill vara med och samarbeta med Falu ridklubb och på så sätt hjälpa vår ideella förening att upprätthålla och kunna utveckla vår verksamhet.
Vi har färdiga sponsorpaket, men skräddarsyr självklart utifrån just ditt företagsbehov och önskemål.
Vi tar tacksamt emot även annan typ av sponsring.
Har ni idéer eller förslag på upplägg så hör gärna av er då vi ser positivt på alla typer av på samarbeten.
Ditt bidrag hjälper klubben med inköp av nya hästar, utrustning till elever, hästar och stall.
Detta ger klubben även möjlighet att anordna olika typer av arrangemang och tävlingar för våra medlemmar.

Falu ridklubb tackar på förhand och hoppas på ett långt samarbete i framtiden.
Glöm inte att din värdefulla insats är avdragsgill!