Anmäl dig till ridskolan!

Roligt att du är intresserad av att börja rida! Anmäl dig gärna till våra ridgrupper.

Här kommer information om hur du ska gå tillväga:

1. Börja med att registrera dig i Hippocrates här. Är du vårdnadshavare till minderårig ska du skapa konto och sedan lägga till barnet som familjemedlem.

2. När du har fyllt i formuläret får du ett bekräftelsemail och sedan kan du logga in på medlemssidan.

Om du vill ställa ditt barn i kön så lägger du först till genom att klicka på “Profil ikonen” och väljer sedan Min familj och Lägg till ny familjemedlem. Fyll i formuläret och låt “Föreningsmedlem” vara avstängd

3. Sedan ställer du dig i kön genom att gå in på Ridskolans kö, väljer personen som kön gäller och välj lämplig kö.

Du behöver förnya din köplats var 6:e månad får att behålla din plats i kön. Du kommer få epost när det är dags att göra det.

Vid frågor, mejla till info@faluridklubb.se