Hyra skåp

Vill du hyra skåp på Falu Ridklubb? Då är den här sidan för dig! Här finns all viktig information för dig som vill hyra ett skåp eller som redan har ett skåp.

OBS!

Alla som hyr skåp ska hjälpa till att hålla det rent och fint i omklädningsrummen. Detta innebär att man sopar golvet och slänger skräp om det behövs.

Jag vill hyra ett skåp, hur gör man?

Vill man hyra ett skåp på Falu Ridklubb ska man skicka ett mail till faluridklubbus@gmail.com för att ställa sig i kö.

Hur lång tid tar det att få ett skåp?

Hur snabbt det går att få ett skåp beror på din plats i kön samt om någon säger upp sin skåpplats. Vi har tyvärr inte tillräckligt med skåp till alla och behöver därför ställa folk i kö. Var beredd på att det kan ta all från ett par dagar till över ett år innan du får ett skåp, detta beror på hur många som säger upp sina skåpplatser under året. Ungdomssektionen kontaktar dig när du är först i kön och det finns ett ledigt skåp till dig.

Hur betalar man och vad kostar det?

Skåphyran är 50 kr per termin och betalas i början av terminen. Betalningen sker via swish till numret 123 209 91 33. Om betalningen inte sker innan ett visst datum kommer skåpet klippas upp och ges till nästa i kön. Detta är för att betalningarna ska ske i tid och för att vi ska ha koll på vem som hyr skåpet. Slutdatumet för betalning av skåphyra varierar från år till år och vi informerar alltid i god tid om vilket datum som gäller.

Jag vill säga upp min skåpplats, hur gör man?

Vill man inte längre hyra skåp ska man kontakta ungdomssektionen och meddela detta så att vi kan ge skåpet till nästa i kön. Detta är viktigt för att vi ska kunna veta vem som hyr vilket skåp samt påminna om betalning.