Knatteridning- nya tillfällen i höst!

2024-06-11

Knatteridning är ett utmärkt tillfälle för barn att prova på ridning. Vi välkomnar barn från 4 år. Barnen ska ha med sig en person över 13 år som kan hjälpa till att leda ponnyn. Uppsittning ingår i lektionstiden. Aktiviteten vänder sig även till dig som inte står i kö. (För att ställa dig i kön till ordinarie verksamhet, se fliken ”anmäl dig till ridskolan” på hemsidan, https://faluridklubb.se/anmal-dig-till-ridskolan/)

Tid och Datum:

• Lördagar, två grupper kl. 12.00 och 12.30.
  • Höstterminen 2024 erbjuder vi följande datum: 14/9, 12/10 samt den 16/11. (Datum inför vårterminen kommer)

Anmälan: Anmälan sker via e-post till lovisa@faluridklubb.com senast kl. 16.00 onsdagen före aktuell lördag.

Upprop, samling i början av stallgången (Från entrén, följ korridoren till vänster):

• Grupp 1: 11.45
  • Grupp 2: 12.15 Hjälm och väst provas ut innan uppropet. Om antalet inte räcker finns hjälm och väst att tillgå från föregående grupp.

Kostnad: 250 kr betalas via bankgiro 481-5866 så fort platsen är bekräftad. Betalning skall uppvisas på plats till personal som håller i uppropet.

Lämplig klädsel:

• Oömma kläder (långbyxor och tröja som täcker axlarna)
  • Skor med klack.

Viktigt: Anmälan är bindande. Var vänlig och lämna återbud i god tid till lovisa@faluridklubb.se. Intresset är stort, och därför är det viktigt att ni meddelar återbud så att andra barn får chansen att delta.